Update aplicatie mobila curiermanager

Update aplicatie mobila curiermanager

Aplicatiile mobile joaca un rol important in succesul unei companii. Tabletele si telefoanele mobile sunt in fruntea listei de dispozitive folosite pentru comunicare in diferite industrii. Domeniile care au adoptat rapid tehnologia mobila si s-au dezvoltat rapid sunt: institutiile bancare si financiare, hotelurile si restaurantele, livrarile la domiciliu, inchirierile de masini, magazinele online, etc.

Cresterea reputatiei companiei, a “brandului”, o accesibilitate ridicata, cresterea vanzarilor, loialitatea clientilor, accesul rapid la informatii si imbunatatirea relatiei cu clientii sunt doar cateva din avantajele pe care le ofera aplicatiile mobile oricarui business.

Pentru industria curieratului aplicatiile mobile sunt solutia moderna si usor de utilizat care faciliteaza transmiterea rapida a datelor si corelarea agentilor din teren cu dispeceratul.

Aplicatia mobila pentru managementul livrarilor, curiermanager, asigura firmelor de curierat productivitate si eficienta ridicata.

Pentru clientii nostri ultimul update al aplicatiei mobile de curierat aduce urmatoarele imbunatatiri:

 

  • Viteza mai mare de incarcare

Deoarece stim cat de mult conteaza fiecare secunda a clientilor nostri, prin verificari constante cautam sa mentinem functionalitatea si viteza de raspuns a aplicatiei mobile la cele mai inalte standarde. Desigur aceasta este direct proportionala cu calitatea telefoanelor utilizate de curieri.

 

  • Interfata prietenoasa

Prin aceasta actualizare aplicatia vine cu o interfata mai prietenoasa, cu un aspect vizual mai placut si elemente grafice imbunatatite. Noul design faciliteaza accesul utilizatorilor fiind de asemenea intuitiv.

 

  • Notificari push

Acestea reprezinta acele mesaje pe care aplicatia mobila le trimite pe telefonul dvs. mobil. Prin aceste notificari sonore vei fi anuntat atunci administratorul iti aloca un colet- nu mai este nevoie de sincronizare manuala a aplicatiei.

 

  • Modul de cheltuieli

Curierul poate adauga tot ce are de decontat direct de pe telefon in soft-ul de curierat curiermanager.

 

  • Sistem de update-uri: aplicatia se actualizeaza singura, fara a altera informatiile

 

Pentru lista completa a functionalitatilor programului curiermanager, precum si detalii despre aplicatia mobila va stam la dispozitie. Incearca varianta demo a solutiei software si dezvolta potentialul afacerii tale cu curiermanager!