Tracking curieri cu aplicatia CurierManager

Tracking curieri cu aplicatia CurierManager

 

Livrari in aceeasi zi, posibilitatea urmaririi coletului online, etc. sunt deja cerinte solicitate de cat mai multi din clientii firmelor de curierat. O data cu dezvoltarea magazinelor online apar si aceste nevoi de a urmari transportul coletelor si de a le primi cat mai rapid.  

Orice firma de curierat de succes trebuie sa asigure acces clientilor sai la aceste informatii. Platformele si aplicatiile software sunt instrumente eficiente pentru managementul expeditiilor si faciliteaza transmiterea datelor din teren in timp real, astfel incat clientii sa poate urmari statusul coletelor.

Platforma CurierManager este corelata cu aplicatia mobila prin care curierii pot updata toate detaliile legate de livrari. Mai mult prin sistemul de tracking al curierilor puteti urmari in timp real pe harta pozitia si activitatea fiecaruia dintre ei. Acest lucru genereaza o serie de beneficii atat pentru manageri, cat si pentru dispeceri si curieri.

 

Beneficii manageri:

  • Organizarea eficienta a curierilor, optimizarea rutelor si planificarea activitatii angajatilor.
  • Controlul eficient al agentilor din teren si posibilitatea setarii unor target-uri generale.
  • Monitorizarea pozitiei fiecarui autovehicul.
  • Urmarirea rapida a soferilor care sunt pe teren si ora la care au inceput, locatia acestora, cate colete au livrat pana la acel moment si cate mai sunt in asteptare, cand au interactionat ultima data cu sistemul, etc.

 

 

 

Beneficii dispeceri:

  • Oferirea de suport in timp real pentru agentii din teren.
  • Alocarea de colete anumitor curieri, printr-o programare cu eficienta maxima. Operatorii au acces la lista cu awb-uri desemnata lor si pot updata status-ul fiecarui colet prin aplicatie.
  • Echilibrarea volumului de lucru si o eficienta ridicata a companiei.

 

Beneficii curieri:

  • Prin intermediul aplicatiei mobile curierii pot beneficia de un sistem de navigare pentru a urmari si a livra coletele la adresele de destinatie.

 

Despre aplicatia mobila CurierManager si functionalitatile ei gasiti mai multe informatii pe site-ul nostru, iar pentru intrebari va stam la dispozitie.