Stiri

Tracking curieri cu aplicatia CurierManager

Tracking curieri cu aplicatia CurierManager

26.05.2017

 

Livrari in aceeasi zi, posibilitatea urmaririi coletului online, etc. sunt deja cerinte solicitate de cat mai multi din clientii firmelor de curierat. O data cu dezvoltarea magazinelor online apar si aceste nevoi de a urmari transportul coletelor si de a le primi cat mai rapid.  

Orice firma de curierat de succes trebuie sa asigure acces clientilor sai la aceste informatii. Platformele si aplicatiile software sunt instrumente eficiente pentru managementul expeditiilor si faciliteaza transmiterea datelor ... citeste mai mult


Care sunt secretele unui management de succes in curierat?

Care sunt secretele unui management de succes in curierat?

12.04.2017

 

Serviciile de curierat reprezinta o afacere caracterizata de livrarea la timp a coletelor intotdeauna. Acest lucru implica o buna coordonare cu angajati si un management eficient al activitatii.  Intr-o afacere de curierat lucrurile trebuie sa se desfasoare dupa ceas pentru a livra la timp, mai ales ca exista si clienti care au nevoi urgente sau termene limita.

 

Cum faciliteaza tehnologia industria curieratului?

Pentru un management de succes in curierat accesul rapid la informatii si la ... citeste mai mult


Update aplicatie mobila curiermanager

Update aplicatie mobila curiermanager

08.03.2017

Aplicatiile mobile joaca un rol important in succesul unei companii. Tabletele si telefoanele mobile sunt in fruntea listei de dispozitive folosite pentru comunicare in diferite industrii. Domeniile care au adoptat rapid tehnologia mobila si s-au dezvoltat rapid sunt: institutiile bancare si financiare, hotelurile si restaurantele, livrarile la domiciliu, inchirierile de masini, magazinele online, etc.

Cresterea reputatiei companiei, a “brandului”, o accesibilitate ridicata, cresterea vanzarilor, loialitatea clientilor, accesul rapid la informatii si imbunatatirea relatiei cu clientii sunt doar cateva din avantajele pe care le ofera aplicatiile mobile ... citeste mai mult


5 idei de a atrage mai multi clienti pentru firma de curierat

5 idei de a atrage mai multi clienti pentru firma de curierat

03.05.2017

 

Curieratul este unul din domeniile cu o dinamica si crestere remarcabila in ultimii ani. Comertul online, nevoia de a expedia rapid documentele sau colete de orice natura, au facut ca acest segment sa se bucure de succes si astfel numarul firmelor de curierat a crescut si el.

Daca esti in aceasta cursa si cauti solutii pentru a-ti promova firma de curierat, iata cinci sfaturi utile prin care poti sa iesi din anonimat:

 

1. Publica un comunicat de presa. Redacteaza un comunicat de presa despre <... citeste mai mult


Integrarea cu imprimanta portabila

Integrarea cu imprimanta portabila

21.02.2017

Curiermanager este o solutie software completa pentru firmele de curierat mici si mijlocii din Romania, disponibila prin abonament lunar.

Prin dezvoltarea continua de functionalitati noi si adaptarea programului la tot mai multe platforme si instrumente de lucru dorim sa sustinem independenta acestui segment al firmelor de curierat.

Una din cele mai recent adaugate functionalitati, extrem de utila in managementul expeditiilor, este integrarea soft-ului cu imprimanta portabila. Prin intermediul aplicatiei mobile de ... citeste mai mult


Solutiile software - un must-have pentru firmele de curierat

25.01.2017

Un software de curierat este folosit de obicei de catre angajatii companiilor care livreaza pachete si produse clientilor. Companiile de curierat au nevoie de un astfel de program fiindca pot urmari clientii care solicita comenzile si pot afla detalii despre produsul care trebuie sa ajunga la destinatie. Persoana care este responsabila pentru tranzactii este managerul de operare sau chiar expeditorul.

In general, utilizarea corecta a tehnologiei actuale de afaceri de curierat poate ajuta la reducerea erorilor, la economisirea timpului si a banilor si poate dezvolta practici ... citeste mai mult


Amazon transforma oamenii obisnuiti in curieri

19.01.2017

Dorinta de a fi mereu cu un pas inaintea competitorilor sai din comertul online si de a livra la costuri cat mai mici au fost intotdeana preocuparile site-ului Amazon. Potrivit unui raport din Wall Street Journal acestia lucreaza la dezvoltarea unei aplicatii mobile pentru curierat prin care sa implice oamenii interesati in livrarea pachetelor.

Programul se numeste sugestiv “On my way” (In drumul meu) si permite unui consumator mediu sa ridice colete aferente comenzilor din diferite depozite si sa le ... citeste mai mult


Solutii pentru optimizarea rutelor de distributie

Solutii pentru optimizarea rutelor de distributie

19.01.2017

Un management eficient al firmelor de curierat si de logistica include planificarea si optimizarea rutelor de distributie, cu scopul de a creste productivitatea companiei atat din punct de vedere al costurilor alocate combustibililor, cat si a personalului (soferii).

A existat o perioada in care cei care transportau marfuri apelau la grupuri de ingineri industriali pentru imbunatatirea rutelor pe care le aveau de parcurs. Pornind de la toate variabilele: turele soferilor, rutele disponibile, caracteristicile traficului, frecventa livrarilor in anumite locatii etc., acestia alegeau traseele optime in functie de intervalul ... citeste mai mult


Cum sa oferi cele mai bune servicii de curierat in luna decembrie?

Cum sa oferi cele mai bune servicii de curierat in luna decembrie?

08.12.2016

citeste mai mult

Ce nu lipseste unei firme de curierat de succes?

23.11.2016

In ultimile doua decenii firmele de curierat rapid au inflorit pe piata romaneasca, serviciile lor oferind un real ajutor atat firmelor cat si oamenilor de rand. Multi dintre noi isi amintesc zilele in care eram nevoiti sa asteptam intre trei si sapte zile pentru primirea unui colet sau a unei scrisori, insa, odata cu aparitia comertului online a devenit o adevarata necesitate existenta unui serviciu de curierat rapid. Acest fapt a diminuat semnificativ atat durata transportului, cat si stresul si timpul pierdut in operatiunile de expeditie.

Astazi piata firmelor de curierat rapid este din ce in ce ... citeste mai mult