Beneficii

Curiermanager te ajuta:

  • sa cresti eficienta activitatii si a angajatilor
  • sa optimizezi partea operationala
  • sa obtii un avantaj competitiv firmei
  • sa facilitezi accesul clientilor la date si la statusul coletelor prin portal, respectiv sa-i fidelizezi
  • sa fii in pas cu trendul pietei

Daca ai o firma de curierat activa stii deja care sunt problemele pe care le creaza un software necorespunzator. Noi iti oferim o solutie testata deja cu succes de mai multe firme de curierat, care nu doar iti rezolva toate aceste probleme, dar iti poate oferi un avantaj competitiv pe piata – atat printr-o imbunatatire a partii operationale, cat si prin oferirea de servicii complet noi.

Suntem prima (si inca singura) firma din Romania care iti ofera posibilitatea echiparii curierilor tai cu telefoane Android, si trimiterea instantanee de confirmari, avizari si alte evenimente predefinite. Clientii tai pot intra direct in contul lor din aplicatie pentru a vedea poza cu confirmarea de primire – la doar cateva minute dupa ce coletul a fost livrat.

 

Iti oferim si o solutie completa pentru managementul flotei, folosita deja pentru managementul a zeci de masini. Cu noi nu vei mai plati niciodata o amenda pentru rovignete expirate – inclus este si un modul pentru managementul tuturor documentelor cu data de expirare (ITP, rovignete, service-uri etc).

 

Pentru o descriere mai amanuntita vezi pagina de Caracteristici, sau poti oricand sa ne contactezi pentru a programa o sedinta demo prin telefon/skype/messenger, prin care sa poti vedea pe viu cum functioneaza aplicatia.